GOGOSIIngrediente:
 
 FRIBOL  1.000g
 Apă (20-24°C)  200g
 Ouă  200g
 Drojdie de bere  50g

Mod de preparare:

Aluatul: se frământă până la o consistență netedă și se lasă la temperatura camerei (20-24°C) pentru 10-15 minute.

Metodă: se intinde aluatul, se pliază de 3 ori pentru a forma 3 straturi. Această operatiune se repeta de 3 ori. După care se întinde aluatul până la o grosime de 1 cm și se taie formele.

Formele se pun într-o camera cu temperatura de 28-30°C cu umididitate relativă de 70% pentru 40-50 minute.

Frigere: se prăjesc în ulei la o temperatură de 180-190°C.

Produsele coapte pot fi congelate și păstrate de-a lungul a câtorva zile. Pentru decongelare se lasă la temperatură ambientală pentru circa 60-70 minute sau la o temperatură de 35-40°C pentru 45 de minute.

Glazurarea se poate face cu MIRABELLA DARK sau MIRABELLA WHITE. Pentru decorare puteți utiliza SCAGLIETTA, CODETTA sau CRUNCHY BEADS.

Ingrediente: Crunchy beads - cereale expandate in ciocolata, Codetta - vermicelli din surogat de ciocolata pentru decor, Scaglietta - fulgi din surogat de ciocolata pentru decor, Mirabella - crema lucioasa pentru glasat, Fribol - mix gogosi, krapfen
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.