Despre noi

Azaria este prietenul din umbră al cofetarului din România. Îl ajută să obțină mai repede și mai bine prăjituri mai sănătoase și mai frumoase.

Promovăm și comercializăm ingrediente, semipreparate și accesorii pentru industria dulciurilor și a panificației din România. Oferim soluții la 360°. De la ingrediente la decor. De la blatul pentru prăjitură până la cireașa (amarena) de pe tort.


Azaria reprezintă, în România, câțiva dintre cei mai puternici producători de ingrediente premium din Italia: IRCA, Modecor, Cesarin, Silikomart, FB și Novacart.

Azaria se diferențiază prin calitatea produselor, inovația constantă și flexibilitatea în raport cu nevoile clienților.

Prin intermediul partenerilor de distribuție, produsele noastre ajung în toate județele țării. Micii cofetari, patiseri și gelatieri au fost de la început prietenii noștrii. Pe unii i-am vizitat acasă, în laboratoarele lor. Pe alții i-am cunoscut la Gastropan unde am avut stand cinci ani la rând. Cu majoritatea am băut un cappuccino la SIGEP, în Rimini. Nevoile lor ne-au fost de la început to do list-ul cu priorități. Încrederea lor constantă ne-a consolidat poziția pe piață. Împreună cu ei am crescut nivelul calității produselor de cofetărie din țara noastră. Ce înseamna asta foarte concret? Simplu, consumatorul de dulce din România are acces la prăjituri mai atrăgătoare făcute cu ingrediente mai sănătoase.

Prezența în lanțurile de hipermarket-uri care au laboratoare proprii ne-a îmbogățit cu experiența clientului cu timp puțin.

Colaborarea cu marii producători de ciocolată, înghețată și panificație ne-a învățat să lucrăm pe proiecte mari și foarte mari.

Suntem ceea ce clienții noștrii ne-au ajutat să devenim.
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.