VAL - MONOPORTII MODERNE CREMOASE



Crem? mousseline

Ingrediente:
 
TOP CREAM  270g
Ap?  600g
Unt 82% - de ag?ugat la crem?  125g
Unt 82% - moale (20°) pentru montat  125g

Mod de preparare:

Fierbe?i laptele ?i pasta aromatizant?. Separat amesteca?i g?lbenu?urile cu zah?rul ?i TOP CREAM. Ad?uga?i compozi?ia la laptele fiert ?i fierbe?i pân? la ob?inerea unei consisten?e cremoase. Ad?uga?i untul ?i amesteca?i. R?ci?i la 4°C.

Pune?i compozi?ia în mixerul planetar împreun? cu untul moale ?i amesteca?i pân? ob?ine?i o crem? aerata ?i omogen?.

Gelatin? de zmeur?

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR LAMPONE  1000g
LILLY NEUTRO 200g
Ap? - c?ldu?? 200g

Mod de preparare:

Rehidrata?i LILLY NEUTRO cu ap? ?i uni?i cu FRUTTIDOR.

Pandi?pan de fructe

Ingrediente:
 
IRCA GENOISE 1000g
Ou? - la temperatura camerei 1200g
Albu? de ou - la temperatura camerei 100g
JOYPASTE PASTRY FRAGOLA  50g
JOYPASTE PASTRY LAMPONE 50g

Mod de preparare:

Pune?i în mixerul planetar IRCA GENOISE, ou?le ?i albu?urile pentru aproximativ 15 minute, apoi ad?uga?i pastele aromatizante. Întinde?i 650/700g de compozi?ie în dou? t?vi de 60x40cm ?i coace?i 220°C pentru 6-8 minute.

Crem? namelaka cu ciocolat? alb? ?i mascarpone (alternativ - crem? namelaka cu CHOCOCREAM WHITE)

Ingrediente:
 
Lapte 3,5%  230g
Mascarpone 120g
Fri?c? 100g
GLUCOSIO  8g
LILLY NEUTRO 40g
SINFONIA CIOCCOLATO BIANCO  335g
JOYPASTE VANIGLIA MADAGASCAR/BOURBON  20g

Mod de preparare:

Fierbe?i laptele ?i GLUCOSIO, ad?uga?i LILLY ?i JOYPASTE VANIGLIA MADAGASCAR/BOURBON. Amesteca?i cu telul, turna?i peste ciocolat? emulsionând cu un mixer vertical. Ad?uga?i fri?ca pu?in câte pu?in ?i continua?i s? amesteca?i, la final ad?uga?i mascarpone. Trebuie s? ob?ine?i o compozi?ie lichid?, l?sa?i la frigider pentru 16 ore. Ziua urm?toare pune?i compozi?ia în mixerul planetar cu frunz? sau tel.

Cuvertur?

Ingrediente:
 
BLITZ  200g
Ap? 20g  

Mod de preparare:

Amesteca?i ingredientele de mai sus.

Compozi?ia final?:

A?eza?i pe un platou de 40x40 înalt 4cm pandi?panul, pune?i deasupra crema mousseline ?i nivela?i. Deasupra pune?i cealalt? bucat? de pandi?pan ?i înghe?a?i. Turna?i deasupra gelatina de zmeur? ?i pune?i iar la înghe?at.

Modela?i pr?jitura ?i decora?i suprafa?a cu crema nemelaka cu ciocolat? alb? ?i mascarpone utilizând un sac po? cu dui mic Saint Honoré. Stropi?i BLITZ diluat pentru a da luciu pr?jiturii. Por?iona?i în dreptunghiuri de 10x4cm.

Ingrediente: Blitz - gel neutru, auriu si argintiu - gata de utilizat, Irca genoise - mix pandispan, rulade, Top cream - crema de vanilie instant, JOYPASTE VANIGLIA MADAGASCAR/BOURBON, JOYPASTE PASTRY FRAGOLA, JOYPASTE PASTRY LAMPONE, GLUCOSIO, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba, Fruttidor zmeur? 70% buc??i de fruct
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.