VAL - MONOPORTII MODERNE CREMOASECremă mousseline

Ingrediente:
 
TOP CREAM  270g
Apă  600g
Unt 82% - de agăugat la cremă  125g
Unt 82% - moale (20°) pentru montat  125g

Mod de preparare:

Fierbeți laptele și pasta aromatizantă. Separat amestecați gălbenușurile cu zahărul și TOP CREAM. Adăugați compoziția la laptele fiert și fierbeți până la obținerea unei consistențe cremoase. Adăugați untul și amestecați. Răciți la 4°C.

Puneți compoziția în mixerul planetar împreună cu untul moale și amestecați până obțineți o cremă aerata și omogenă.

Gelatină de zmeură

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR LAMPONE  1000g
LILLY NEUTRO 200g
Apă - călduță 200g

Mod de preparare:

Rehidratați LILLY NEUTRO cu apă și uniți cu FRUTTIDOR.

Pandișpan de fructe

Ingrediente:
 
IRCA GENOISE 1000g
Ouă - la temperatura camerei 1200g
Albuș de ou - la temperatura camerei 100g
JOYPASTE PASTRY FRAGOLA  50g
JOYPASTE PASTRY LAMPONE 50g

Mod de preparare:

Puneți în mixerul planetar IRCA GENOISE, ouăle și albușurile pentru aproximativ 15 minute, apoi adăugați pastele aromatizante. Întindeți 650/700g de compoziție în două tăvi de 60x40cm și coaceți 220°C pentru 6-8 minute.

Cremă namelaka cu ciocolată albă și mascarpone (alternativ - cremă namelaka cu CHOCOCREAM WHITE)

Ingrediente:
 
Lapte 3,5%  230g
Mascarpone 120g
Frișcă 100g
GLUCOSIO  8g
LILLY NEUTRO 40g
SINFONIA CIOCCOLATO BIANCO  335g
JOYPASTE VANIGLIA MADAGASCAR/BOURBON  20g

Mod de preparare:

Fierbeți laptele și GLUCOSIO, adăugați LILLY și JOYPASTE VANIGLIA MADAGASCAR/BOURBON. Amestecați cu telul, turnați peste ciocolată emulsionând cu un mixer vertical. Adăugați frișca puțin câte puțin și continuați să amestecați, la final adăugați mascarpone. Trebuie să obțineți o compoziție lichidă, lăsați la frigider pentru 16 ore. Ziua următoare puneți compoziția în mixerul planetar cu frunză sau tel.

Cuvertură

Ingrediente:
 
BLITZ  200g
Apă 20g  

Mod de preparare:

Amestecați ingredientele de mai sus.

Compoziția finală:

Așezați pe un platou de 40x40 înalt 4cm pandișpanul, puneți deasupra crema mousseline și nivelați. Deasupra puneți cealaltă bucată de pandișpan și înghețați. Turnați deasupra gelatina de zmeură și puneți iar la înghețat.

Modelați prăjitura și decorați suprafața cu crema nemelaka cu ciocolată albă și mascarpone utilizând un sac poș cu dui mic Saint Honoré. Stropiți BLITZ diluat pentru a da luciu prăjiturii. Porționați în dreptunghiuri de 10x4cm.

Ingrediente: Blitz - gel neutru, auriu si argintiu - gata de utilizat, Irca genoise - mix pandispan, rulade, Top cream - crema de vanilie instant, JOYPASTE VANIGLIA MADAGASCAR/BOURBON, JOYPASTE PASTRY FRAGOLA, JOYPASTE PASTRY LAMPONE, GLUCOSIO, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba, Fruttidor zmeură 70% bucăți de fruct
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.