TORT PADUREA NEAGRAPandișpan cu ciocolată

Ingrediente:
 
SFRULLA CHOC 1000g
Ouă întregi - la temperatura camerei  600g
Apă  200g
Unt 82% - topit  100g
Făină de migdale 100g


Mod de preparare:

Amestecați SFRULLA CHOC, ouăle și apa în mixerul planetar pentru 8-10 minute. Adăugați untul topit în prealabil la temperatură moderată și făina de migdale și încoroporați ușor cu restul compoziției.

Puneți compoziția în forme și coaceți la 180-200°C pentru 25-30 de minute.

Sirop de Kirsch

Ingrediente:
 
Apă  500g
Zahăr  350g
Lichior de kirsch 200-250g

Mod de preparare:

Amestecați apa cu zahărul cu un tel, fierbeți, când siropul ajunge la temperatura de 45-50°C adăugați lichiorul de kirsch.

Cremă de frișcă

Ingrediente:
 
Frișcă 1000g
Apă 150g
LILLY NEUTRO  150g

Mod de preparare:

Amestecați toate ingredientele in mixerul planetar cu telul până obțineți o consistență fină.

Umplutură de cireșe

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR CILIEGIA - cireșe cât este nevoie

Compoziția finală

Tăiați pandișpanul în straturi de aproximativ 1cm și poziționați primul strat la baza unui inel pentru torturi (de diametrul dorit).

Însiropați pandișpanul cu siropul de kirsch, puneți un strat de un centimetru de FRUTTIDOR CILIEGIA în așa fel incât sa fie la o distanță de circa 2cm de marginea inelului. Deasupra puneți un strat de 1cm din crema de frișcă.

Poziționați și cel de al 2-lea și al 3-lea strat de pandișpan si repetați procesul de mai sus.

Dați la frigider pentru cel puțin două ore după care scoateți tortul din inel, neteziți marginile cu frișcă și decorați după plac.

Ingrediente: Sfrulla - mix pandispan vanilie si ciocolata, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Fruttidor cireșe roșii 70% fruct întreg
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.