PRALINE FRIZZZY CHOC



Praline cu umplutură cu efect spumant și efervescent

Ingrediente:
 
SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO (temperată la 26-28°C) cât este nevoie

Mod de preparare:

Umpleți formele cu ciocolată. Bateți forma ușor pentru a scoate bulele de aer și întoarceți forma cu susul în jos pentru a scurge excesul de ciocolată. Curățați excesul și lăsați la cristalizat.

Umplutura FRIZZY 

Ingrediente:
 
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC 200g
SINFONIA CIOCCOLATO BIANCO (topită la 45°C) 20g

Mod de preparare:

Amestecați ambele ingrediente împreună.

Compoziția finală

Umpleți formele de ciocolată cu umplutura FRIZZY. Dați la frigider până se întărește. Închideți cu ciocolata temperată SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO. Așteptați ca pralinele să se cristalizeze complet înainte de a le scoate din forme. 

Ingrediente: Sinfonia nocciolato bianco - ciocolata alba cu alune, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba, Joycream Frizzzi Pop Choc
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.