MONOPORTIE CU CIOCOLATA ALBA SI INSERTIE EFERVESCENTA



Inserție eferveșcentă

Ingrediente:
 
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK  cât este nevoie


Mod de preparare:

Puneți JOYCREAM FRIZZZI POP PINK într-o formă de silicon cu diametrul de 6cm și dați la șoc frig sau congelator până la congelarea completă.


Financier cu caramel

Ingrediente:
 
DELINOISETTE 700g
Făină  70g
VIGOR BAKING 5g
Amidon de porumb 40g
 Albuș de ou 520g
Unt 82% - topit  110g
RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL - topit 210g

Mod de preparare: 

Amestecați ingredientele uscate, uniți cu albușurile și amestecați de mână, adăugați și untul și ciocolata. 

Turnați compoziția într-o tavă de 60x40. Coaceți pentru 15 minute la 160-170°C. Lăsați la răcit înainte de a tăia în forma de discuri de diametrul de 8cm.

Mousse cu ciocolată albă

Ingrediente:
 
Frișcă 35% 400g
Apă  50g
LILLY CIOCCOLATO BIANCO 100g

Mod de preparare:

Amestecați toate ingredientele într-un mixer planetar cu tel până la obținerea unei spume.

Cuvertură efervescentă

Ingrediente:
 
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK  800g
JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE - topit la 30-35°C 200g

Mod de preparare:

Amestecați cele două ingrediente.

Compoziția finală

Umpleți forma pentru monoporție cu mousse-ul și adăugați inserția efervescentă. Congelați complet. Scoateți din formă și glazurați cu crema efervescentă. 

Puneți compoziția pe discul de financier și decorați cu DOBLA - ROSE PETALS PINK (cod: 48174).

Ingrediente: Reno concerto - ciocolata negra, cu lapte si alba, Vigor Baking - praf de copt, JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE, Delinoisette - mix zahar si alune de padure, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Joycream Frizzzi Pop Pink
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.