LOLLY FRIZZZI POP CHOC



Lollypop (acadea) cu ciocolată albă cu alune învelite cu ciocolată cu alune efervescentă

Semifreddo cu ciocolată albă cu alune

Ingrediente:
 
Apă 150g
Frișcă 35% (1) 150g
SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO  300g
Frișcă 35% (2) 850g
TENDER MIX 300g

Mod de preparare:

Topiți SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO la 45°C. Amestecați frișca (1) cu apa, până la obținerea unui ganaj. 

În alt bol amestecați în mixerul planetar frișca (2) cu TENDER MIX până la obținerea unei consistențe fine (frișca trebuie să rămână semi bătută).

Adăugați compoziția în ganaj în două etape și amestecați delicat. Umpleți formele de silicon pentru lollypop (Silikomart - WONDER POPS - 2 SILICONE MOULDS KIT ø 30MM - Cod: 25.321.87.0165) cu compoziția obținută și dați la șoc frig sau congelator.

Glazură efervescentă cu ciocolată

Ingrediente:
 
JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE - topit la 30°C  200g
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC 800g

Mod de preparare:

Amestecați JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE cu JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC.

Compoziția finală

Scoateți din forme acadelele cu semifreddo cu ciocolată albă cu alune, acoperiți-le cu glazura efervescentă cu ciocolată și dați la congelator (-18°C).

Opțional decorați cu DOBLA: Spots pastel - cod: 77228, Curls marbled - cod: 42125, Chocolate flakes milk - cod: 57604.

Ingrediente: Tender dessert - mix semifreddo, JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE, Sinfonia nocciolato bianco - ciocolata alba cu alune, Joycream Frizzzi Pop Choc
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.