FLOWER POT - ZIUA MAMEIMonoporție cu căpșuni, ciocolată albă și zmeură

Rețetă ruladă

Ingrediente:
 
IRCA GENOISE  250g
Ouă la temperatura camerei 300g
Miere 25g

Mod de preparare:

Amestecați la viteză maximă în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute. Întindeți compoziția obținută pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți la 190-210°C în cuptorul cu ventilație pentru 8 minute.

Strat de fruct

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR FRAGOLA - căpșuni cât este nevoie

Mod de preparare:

Puneți o lingură de FRUTTIDOR deasupra la genoise în interior la FLOWER POT - DOBLA.

Mousse de ciocolată albă

Ingrediente:
 
Lapte integral  125g
LILLY NEUTRO 25g
SINFONIA CIOCCOLATO BIANCO 250g
Frișcă 25% - semi bătută 250g

Mod de preparare:

Încălziți laptele la 75ºC, puneți puțin câte puțin în ciocolata albă topită, amestecați cu un blender vertical până la obținerea unei emulsii. Încorporați frișca ce trebuie sa fie semi bătută împreună cu LILLY NEUTRO. Lăsați până prinde consistență, cu ajutorul unui poș puneți compoziția deasupra de FRUTTIDOR în interiorul FLOWER POT-ului.

Inserție de mousse cu zmeură

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR LAMPONE - zmeură 200g
Frișcă 275g
Apă 125g
LILLY NEUTRO 45g

Mod de preparare:

Semi bateți frișca în mixerul planetar, deoparte amestecați apa cu LILLY NEUTRO și FRUTTIDOR LAMPONE. Adăugați compoziția în frișcă în 2-3 tranșe, amestecând ușor. Puneți cremă deasupra mosse-ului cu ciocolată albă în interiorul FLOWER POT-ului până ajunge cu câțiva mm sub margini.

Crumble

Ingrediente:
 
Unt 82% - rece 85g
Zahăr integral din trestie 85g
Făină de grâu tip 00 85g
Făină de migdale 85g

Mod de preparare:

Amestecați în mixerul planetar (cu frunză) zahărul, făina și făina de migdale. Adăugați untul rece tăiat cubulețe amestecând ușor până la formarea unei aluat sfărâmicios. Puneți într-o tavă și lăsați la odihnit în frigider pentru 30 de minute. Coaceți la 130ºC pentru 20 de minute. Presărați în partea superioară a FLOWER POT-ului un strat subțire.

Compoziția finală

Asamblați mono porția în ordinea rețetelor de mai sus.Opțional decorați cu DOBLA PEARL RED, SWEET HEART, CHOCOLATE ROSE MINI RED, PETIT LOVE, ROSE PETALS PINK.

Ingrediente: Irca genoise - mix pandispan, rulade, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba, Fruttidor zmeură 70% bucăți de fruct, Fruttidor căpșună 70%
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.