FLOWER POT - PRIMAVARA
Monoporție cu afine și iaurt
Rețetă ruladă
Ingrediente:
IRCA GENOISE | 250g |
Ouă la temperatura camerei | 300g |
Miere | 25g |
Mod de preparare:
Amestecați la viteză maximă în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute. Întindeți compoziția obținută pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți la 190-210°C în cuptorul cu ventilație pentru 8 minute.
Strat de fruct
Ingrediente:
FRUTTIDOR MIRTILLO | cât este nevoie |
Mousse de iaurt
Ingrediente:
LILLY YOGURT | 200g |
Apă | 500g |
Frișcă 35% | 600g |
Mod de preparare:
Amestecați cu un tel LILLY YOGURT cu apa, încorporați gradual frișca bătută neîndulcită.
Strat crocant
Ingrediente:
Granola (un mix de fulgi de ovăz, miere și fructe uscate) | cât este nevoie |
Compoziția finală
Pe fundul vasului FLOWER POT DOBLA puneți o dischetă de genoise. Cu ajutorul unui sac poș puneți un strat de FRUTTIDOR MIRTILLO. Umpleți vasul cu mousse-ul de iaurt. Decorați suprafața cu stratul crocant de granola, DOBLA BLUBERRY, frunze de mentă proaspătă.
Opțional puteți pune decorațiuni DOBLA: SPOTS PASTEL, BUTTERFLY PINK/WHITE, PURPLE FLOWER, DAISY XL, PINK FLOWER.