FLOWER POT - PRIMAVARAMonoporție cu afine și iaurt

Rețetă ruladă

Ingrediente:
 
IRCA GENOISE  250g
Ouă la temperatura camerei  300g
Miere  25g

Mod de preparare:

Amestecați la viteză maximă în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute. Întindeți compoziția obținută pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți la 190-210°C în cuptorul cu ventilație pentru 8 minute.

Strat de fruct

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR MIRTILLO cât este nevoie

Mousse de iaurt

Ingrediente:
 
LILLY YOGURT  200g
Apă  500g
Frișcă 35%  600g

Mod de preparare:

Amestecați cu un tel LILLY YOGURT cu apa, încorporați gradual frișca bătută neîndulcită.

Strat crocant

Ingrediente:
 
Granola (un mix de fulgi de ovăz, miere și fructe uscate) cât este nevoie

Compoziția finală

Pe fundul vasului FLOWER POT DOBLA puneți o dischetă de genoise. Cu ajutorul unui sac poș puneți un strat de FRUTTIDOR MIRTILLO. Umpleți vasul cu mousse-ul de iaurt. Decorați suprafața cu stratul crocant de granola, DOBLA BLUBERRY, frunze de mentă proaspătă.

Opțional puteți pune decorațiuni DOBLA: SPOTS PASTEL, BUTTERFLY PINK/WHITE, PURPLE FLOWER, DAISY XL, PINK FLOWER.

Ingrediente: Irca genoise - mix pandispan, rulade, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Fruttidor afine 50% afine din Canada
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.