BISCUITI GRISBY CU CACAOIngrediente:
 
 Amidon  80g
 Făină  500g
 Zahăr pudră  250g
 Unt sau margarină  350g
 Gălbenuș de ouă  150g
 VIGOR BAKING 15g
 CACAO 22/24 80g
 Vanilină dupa plac

Mod de preparare:

Amestecați zahărul, untul și gălbenușul de ou într-un mixer planetar, apoi adăugați făină, amidon, VIGOR BAKING si CACAO 22/24, amestecați până când se obține o compoziție omogenă. Se lasă să se odihnească la frigider (5 ° C) cel puțin 2 ore.

Întindeți aluatul la o grosime de 3 mm și imprimați discuri cu diametrul de 5 cm. Se toarnă CUKICREAM (aproximativ 8 grame) în centrul discului și se suprapune un alt disc, astfel încât să închidă complet umplutura.

Pentru o lipire perfectă a biscuiților și pentru a preveni scurgerea CUKICREAM, mai tăiați o dată cu un cutter rotund de patiserie cu diametrul de 4 cm.

Coaceți la aproximativ 220 ° C; este recomandabil să efectuați o gătire rapida care să permită CUKICREAM să rămână cremoasă și tartinabilă.
 

Ingrediente: Cacao 22/24 - alcalinizata , Cukicream - crema termostabila, Vigor Baking - praf de copt
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.