BISCUITI CU CEREALEIngrediente:
 
 CEREAL'EAT CAKE  1.000g
 Apă  100g
 Unt  350g
 Făină  100g

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele în mixer timp de 2 minute la o viteză mică.

Pentru a face biscuiții cu umplutură se recomandă utilizarea unui porționator de înghețată. Dupa ce se fac bilele de mix, se face o gaură mică pentru a introduce umplutura, la alegere: HONEYFILL, FRUTTIDOR sau CUKICREAM. dupa care se acoperă cu un pic de mix.

Bilele deja umplute se poziționează pe tavă și se lasă o distanță de minim 5 cm una de cealaltă deoarece în timpul coacerii ele se vor aplatiza și se vor forma biscuiții.

Coacerea se face la o temperatură de 150-160°C circa 15 minute.

În plus ați putea adăuga la rețetă și circa 150/200g de stafide, PEPITA 600 sau CHOCOLATE CHUNKS la rețeta de bază.

Ingrediente: Chocolate chunks - ciocolata termostabila, Pepita - ciocolata neagra termostabila, Cukicream - crema termostabila, Honeyfill - umplutura de miere
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.