Svelto - agent de afanare pandispan si inghetata

Informatii utile

Ameliorator pentru pandispan si inghetata.



Felul in care produsele din gama SVELTO sunt facute, bazandu-se pe monogliceride, ofera capacitati exceptionale de emulsifiere si expandare. Efectul pe care il are asupra aluatului permite obtinerea produselor precum pandispan, pasta din nou, piscot, etic, prin mixarea si amestecarea tuturor ingredientelor.
Aluatul ramane batut un timp indelungat iar produsele finite sunt perfect crescute, dezvoltate, cu o structura moale si uniforma. Asadar, folosind SVELTO puteti obtine un aluat batut cu o consistenta ridicata de inalta calitate.
Utilizarea SVELTO in producerea inghetatelor duce la volume mai mari produse cu o consistenta cremoasa imbunatatita, de lunga durata. 

Ambalaj:
5 sau 10 kg containere.

Adauga in lista

  • Cantitate:
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.