Invert sugar - zahar invertit

Informatii utile



Zahar invertit – sub forma lichida.

INVERT SUGAR are diverse aplicatii in domeniul cofetariei cat si in gelaterie. Punctul de caramelizare mai scazut fata de zaharul obisnuit (zaharoza), cat si faptul ca nu poate fi cristalizat, face din produs un ingredient indispensabil pentru cei ce isi doresc o mai buna culoare pentru produsele de cofetarie scoase din cuptor sau o plasticitate imbogatita, de lunga durata si delicatete pentru inghetatele lor.

INVERT SUGAR este in mod particular usor de dispersat in lichide si aluat.

Ambalaj:
14 kg galeti.

Adauga in lista

  • Cantitate:
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.